IMAT Sömestr Kursu 20 Ocak – 2 Şubat 2020

İtalya’da İngilizce Tıp eğitimi almak isteyen öğrencilerin girmesi gereken bir sınav türü olan IMAT sınavı, her yıl Eylül ayında düzenlenmektedir. Sınava dünyanın birçok yerinden katılım sağlayan öğrenciler, İtalya’nın prestijli, ve en köklü üniversitelerinde kaliteli bir Tıp eğitimi alabilmek için çaba sarfetmektedir. Öğrencilerin bilgi ve becerilerini ölçen IMAT sınavı, yıl içerisinde İtalyan Eğitim Bakanlığınca belirlenen tarihlerde yapılmaktadır.

IMAT Sömestr Kursumuz, Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen birçok öğrencimizle başlamış bulunmaktadır. Alanında donanımlı eğitmenlerimiz eşliğinde isteyen öğrencilerimize hem İngilizce hem de İtalyanca olarak verilen derslerimiz, öğrencilerimizin IMAT sınavında başarılı olmalarına ve istedikleri üniversitede eğitim almalarına katkı sağlamaktadır.

İmat Kurs Dersleri

Pisa Edu olarak, IMAT Sömestr Kursu süresi boyunca birçok IMAT denemesi yaparak öğrencilerimizin kendilerine özgüvenli bir şekilde sınava hazırlanmalarına yardımcı olmaktayız. Aynı zamanda kursumuza katılım sağlayan her öğrencilerimize kaynak kitaplarda vermekteyiz.

Pisa Edu, öğrencilerine IMAT Sömestr Kursu ve IMAT Yaz Kursu programlarıyla İtalya’da ekonomik bir eğitim almanın imkanını sunmaktadır. İtalya’da Tıp eğitiminizi düşük maliyetlerle alabilmek için, aşağıda bulunan tarihlerden size uygun olan bir tarihe kayıt yaptırarak, IMAT sınavına erkenden çalışmaya başlamış, sınav konularına ve yapısına önceden adapte sağlamış olursunuz.

IMAT Sınavı Yaz Kursu Tarihleri

1. Grup: 29 Haziran – 12 Temmuz 2020 (Avrupa Yakası)

2. Grup: 13 Temmuz – 26 Temmuz 2020 (Avrupa Yakası) Soru Çözüm Grubu

3. Grup: 3 Ağustos – 16 Ağustos 2020 (Anadolu Yakası)

4. Grup: 17  Ağustos – 30 Ağustos 2020 ( Anadolu Yakası Soru Çözüm Grubu

5. Grup: 17  Ağustos – 30 Ağustos 2020 (Avrupa Yakası )

 

Pisa Eğitim Danışmanlık İtalya’da bulunan devlet ve özel üniversitelerle birlikte çalışmakta ve öğrencilerin bu üniversitelere kayıtlarını yapmaktadır. İtalyan üniversiteleri hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru, kayıt işlemleri, vize ve oturma izni ve konaklama hizmetlerini öğrenmek için +90 212 544 24 15 ve +90 542 123 24 15 numaralarıdan bizi arayabilir veya info@pisaedu.com ‘a mail atabilirsiniz.