3-5 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ICEF (Dünyanın en büyük uluslararası eğitim ve acente fuarı) BERLİN 2019 etkinliğine dünyanın dört bir yanından katılan saygın danışmanlık şirketlerinden biri de Pisa Eğitim Danışmanlık oldu.
ICEF, ekonomik, demografik, teknolojik ve politik olayların uluslararası eğitim alanını nasıl derinden etkilediğini araştırmaya yönelik bir fuardır. ICEF fuarı, her yıl olduğu gibi sektörün öncü eğitimci firmalarına, dil okullarına, üniversitelere ve uluslararası acentelere ev sahipliği yapmaktadır.

ICEF Berlin acente fuarı 2019 sayesinde;

Uluslararası eğitimciler, dünyanın her yerinden gelen kaliteli ajanslarla tanışma ve iş birliği yapma fırsatı yakalar. Uluslararası temaslarını sürdürmek, sektördeki marka bilinirliğini güçlendirmek ve danışanlarına kaliteli bir hizmet sunmak isteyen tüm eğitim uzmanları ICEF Berlin acente fuarına katılmalıdır.
Farklı ülkelerden gelen eğitimciler ve hizmet sağlayıcıların belirli ülkelerden ve bölgelerden temsilcilerle görüşüp, iş birliği yapmasıyla birçok uluslararası ağa kolaylıkla ulaşma imkanı sağlanır. Dünyanın dört bir yanındaki büyük şehirlerde yapılmakta olan ICEF fuarı birçok acentenin kariyer hayatına önemli bir dokunuş yapmaktadır.

Pisa Eğitim Danışmanlık İtalya’da bulunan devlet ve özel üniversitelerle birlikte çalışmakta ve öğrencilerin bu üniversitelere kayıtlarını yapmaktadır. İtalyan üniversiteleri hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru, kayıt işlemleri, vize ve oturma izni ve konaklama hizmetlerini öğrenmek için +90 212 544 24 15 ve +90 542 123 24 15 numaralarıdan bizi arayabilir veya info@pisaedu.com ‘a mail atabilirsiniz.